Interim opdrachten

Opdrachtnaam
professional voor het optimaliseren van (logistieke) processen in produktieomgeving
Organisatie
ziekenhuis
Plaats/regio
Midden Nederland
Referentienr
I0027
reageren

Beschrijving organisatie

De organisatie maakt consumentenprodukten. Bij de organisatie werken ongeveer 60 medewerkers, verspreid over een 3-tal locaties. Het logistieke proces  wordt gekenmerkt door stuksproductie afgestemd op specifieke klantbehoeften. Om de kosten verder te drukken zijn 4 gebieden geinventariseerd waarop de processen efficienter kunnen worden ingericht o.a. ketensamenwerking en produktie.

Opdrachtbeschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een professional die het zittende management helpt de logistieke processen binnen een kleinschalige productieomgeving te optimaliseren. De professional heeft daarbij enerzijds de taak  het management te  ondersteunen en anderzijds rechtstreeks op de werkvloer met de produktiemedewerkers (MBO/HBO-niveau) te zoeken naar de verbeteringen en deze te implementeren.

 

Opdrachtvereisten

Kennis en ervaring met het optimaliseren van logistieke/produktie processen in kleinschalige produktieomgevingen. Vermogen om professionals te motiveren bij verandering.

Verwachte inzet

De opdracht is per direct. De verwachte inzet is gemiddeld 1,5 per week

 

Contact

Gaarne zien wij uw reactie (brief met korte motivatie en beschikbaarheid , CV met pasfoto) voor 18 september tegemoet. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Hans Pareau Dumont  06-25003177).

reageren terug naar het overzicht