Interim opdrachten

Opdrachtnaam
ervaren teammanager V&V
Organisatie
V&V instelling
Plaats/regio
Referentienr
I0030
reageren

Opdrachtbeschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren teammanager. De teammanager is verantwoordelijk voor de aansturing van van 4 team (circa 30 medewerkers). Het betreft een afdeling voor somatische verbljfzorg. Van de manager wordt gevraagd de inzet (roosteren)van personeel te optimaliseren, zorg te dragen voor MDO (multidisciplinair overleg), bij te dragen aan een professionele cultuur waarbij medewerkers op hun verantwoordelijkheden worden. Daarnaast zal hij of zij richting de collega-teammanagers professioneel voorbeeldgedrag moeten vertonen.

Opdrachtvereisten

De gevraagde interim manager heeft hands-on ervaring als teammanager in Verpleeg- en Verzorgingsector. Stuurt niet op afstand maar is nadrukkelijk op de werkvloer aanwezig. Beschikt over ervaring met roosteren en heeft kennis van het rooster systeem "Harmony". Is sensitief en doorziet snel de dynamiek binnen teams. In staat om medewerkers op een vriendelijke maar zonodig op een directe manier te confronteren met hun verantwoordelijkheden en hin daarop aan te spreken.

Verwachte inzet

Verwachte inzet is per direct, 4 tot 5 dagen per week voor een periode van 4 tot 5 maanden. De tariefsindicatie is € 62,50

Contact

Gaarne zien wij uw reactie (brief met een schets van uw ervaringen  en CV met pasfoto) voor 11 juni tegemoet. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Hans Pareau Dumont  06-25003177.

reageren terug naar het overzicht