Vacatures

Functienaam
Senior manager, met potentie om door te groeien naar een strategische positie
Organisatie
V&V
Plaats/regio
Noord Nederland
Referentienr
V0031
reageren

Situatie

Het betreft een V&V-organisatie die de komende jaren naar een ander organisatiemodel gaat groeien. Vooruitlopend op de nieuwe situatie zijn wij op zoek naar lokatiemanagers die de nieuwe organisatie kunnen helpen vormgeven en de potentie hebben om de nieuwe en zwaardere positie van regiomanagers te bekleden. In de nieuwe situtatie is de manager integraal verantwoordelijk voor  meerdere lokaties, het onderhouden van de externe contacten met  o.a. gemeenten en het ontwikkelen en  invoeren van nieuwe service concepten (thuiszorg & verpleging). De manager zal daarnaast een actieve bijdrage leveren organisatiebrede beleidsvraagstukken.

 

Funktieprofiel

De kandidaat heeft leidinggevende ervaring in de zorg (Care of Cure). Schakelt makkelijk tussen de diverse niveaus binnen de organisatie. Is in staat verbinding tussen de strategie en de operatie te maken/behouden. Weet in de dagelijkse hektiek de rust te brengen, grote lijnen te bewaken en werkprocessen verder te structureren. Heeft een sterke klantfocus en is in staat deze focus ook in de houding/gedrag van de medewerkers te laten terugkeren. Kan vanuit de klantfocus vernieuwing brengen in de werkprocessen.

Funktievereisten

HBO-academisch denkniveau, een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau. Bedrijfsmatig kunnen denken. Gevoel voor mens en cijfers, analytisch én conceptueel sterk. Ruime ervaring met leidinggeven aan leidinggevenden. In staat zijn groepen mensen in beweging te krijgen en om te gaan met weerstanden.  Commericieel en klantgericht, in staat om organisatiebelangen extern te goed te kunnen behartigen. Leidinggevende ervaring in de zorg is een must.   Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en heeft gevoel voor verhoudingen in complexe omgeving.

 

 

Aanbod

De functie is voor 36u/week. De functie is vooralsnog ingeschaald op FWG 70

Contact

 

De procedure wordt begeleid door Hans Pareau Dumont van Linking Minds. Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen op 035-622 3440 / 06-25003177. Uw brief met curriculum vitae ontvangen wij graag vóór 17 januari, t.a.v. drs. H.W.I Pareau Dumont, bij voorkeur per e-mail.

 

E-mail: info@linkingminds.nl  of  Postbus 1944, 1200 BX Hilversum.

 

 

reageren terug naar het overzicht