Informatie voor Interim-managers

Linking Minds werkt  alleen samen met zelfstandige interim-managers. Voor opdrachtgevers zoeken wij de best beschikbare interim-manager voor de opdracht.  Bij het beheer van ons bestand van interim-managers, streven wij enerzijds naar een balans van persoonlijk contact en kwaliteit en anderzijds naar voldoende diversiteit in ervaring en kennis in ons bestand om onze klanten goed en snel te kunnen bedienen.  Wanneer u uw gegevens stuurt, nemen wij telefonisch contact met u op of nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

U kunt zich inschrijven door uw gegevens (motivatie, CV met pasfoto,  KvK nummer en kopie VAR) te sturen naar info@linkingminds.nl

 

Bij de selectie van interim-managers kijken wij naast kennis en ervaring vooral naar uw persoonlijke eigenschappen en competenties.

 

U wordt tijdens de opdracht begeleid.  De intensiteit van begeleiding varieert,  afhankelijk van het vergoedingsmodel dat wij met de opdrachtgever en u als interim manager afspreken. Vanuit kwaliteitsborging zijn wij minstens betrokken bij de vaststelling van het definitieve plan van aanpak en de opdrachtevaluatie.